tulostusratkaisut

TULOSTUSRATKAISUT

Autamme sinua valitsemaan juuri oikeanlaiset tulostimet yrityksesi tarpeisiin. Oikeilla valinnoilla säästät aikaa, rahaa ja hermoja. Kaikissa tulostusratkaisuissa on huomioitu tietoturvallisuus. Vain käyttäjä hallitsee tulostetta. Laitteet eivät ota kantaa tulosteisiin tai skannauksiin.

Toshiba-laitteet ovat liitettävissä e-BRIDGE CloudConnect -palveluun, jonka avulla Toshiba-laitteista saadaan kaikki hyöty irti. Tarjoaa ratkaisun tulostusympäristön hallintaan ja kehitykseen. Helpottaa laitteiden ylläpitoa. Avustaa huollon työtä, laitteen tila nähdään ennen paikalle saapumista. Kriittiset ohjelmistopäivitykset ja pikaiset asetusmuutokset voidaan tehdä etänä. Mittarilukemien automaattinen nouto, erillisiä mittarilukemapyyntöjä ei tarvita. Tietoturvallinen. Laiteet lähettävät tietoa vain niiden toiminnasta, ei mitään yrityksen tietoja.

LISÄPALVELUT

Tulostuksen seuranta (Follow me)

Tulostuksen seuranta (Follow me) on tulostusratkaisu, joka ei sido tulostetta monitoimilaitteeseen, vaan tulosteen pystyy vapauttamaan mistä tahansa yrityksen Toshiba-monitoimilaitteesta sijainnista, jopa paikkakunnasta riippumatta. Tulosteet vapautetaan käyttäjän henkilökohtaisella tunnistetarralla tai PIN-koodilla. Järjestelmä helpottaa tulostuskustannuksien seurantaa reaaliaikaisesti. Järjestelmä vähentää turhien tulosteiden määrää. Tuloste voidaan perua laitteelta ennen tulostamista, jos sitä ei tarvita. Vapauttamattomat tulosteet poistetaan määritetyn ajan jälkeen.

Tekstintunnistus (Re-Rite)

Tekstintunnistus (Re-Rite) on helppokäyttöinen tekstintunnistuspalvelu, jonka avulla saadaan paperidokumentit muokattaviksi tiedostoiksi. Palvelu tukee useita tiedostoformaatteja ja kieliä.

Mobiilitulostus (Mobile Print)

Mobiilitulostus (Mobile Print) on palvelu, jonka avulla voidaan tulostaa tiedostoja ja sähköposteja mobiililaitteesta. Tulosteet vapautetaan henkilökohtaisella koodilla monitoimilaitteelta. Helppo ylläpidettävä, ei vaadi erillisten tulostusajureiden asennusta. Palvelun avulla saat yhä suuremman hyödyn monitoimilaitteesta.

Arkistointi (e-BRIDGE Capture & Store)

Arkistointi (e-BRIDGE Capture & Store) on palvelu, jonka avulla paperidokumentit voidaan arkistoida automaattisesti ennalta määritettyjen sääntöjen ja pikapainikkeiden avulla. Vähentää huomattavasti yrityksen paperidokumenttien käsittelyä. Palvelun avulla voidaan lukea viivakoodit, tekstikentät ja liittää tiedot vaikkapa yrityksen toiminnanohjausjärjestelmään.

LAITEMALLIT

Laitemallit löytyvät täältä.